BOLJA NEGO ŠTO SE PRIČA...

Pokrenuta nova kampanja “Kupujmo domaće – kupujmo zvijezde”

Kupujmo domaće

Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće – kvalitetno proizvedeno u Bosni i Hercegovini” zajedno sa članicama pokrenulo je jedanaestu kampanju sa ciljem promocije naših firmi i njihovih proizvoda/usluga pod nazivom “Kupujmo domaće – kupujmo zvijezde”.

Kampanja je počela 20. maja i trajat će do kraja godine, a u njoj sudjeluje dvanaest firmi iz svih dijelova Bosne i Hercegovine – Sarajeva, Brčkog, Bihaća, Širokog Brijega, Čitluka, Čapljine i Istočnog Sarajeva.

Tim povodom, snimljeno je osam spotova, a u proteklih devet godine producirano je ukupno 106 spotova. Spotovi će biti emitovani na TV stanicama, a zajednički baner sa logotipima firmi prikazivat će se na najčitanijim portalima, YouTube kanalu, city light-ovima, billboardima i brendiranim vozilima GRAS-a, priopćeno je iz Udruženja Kupujmo i koristimo domaće.


O nama

Namjera portala BoljaBosnaiHercegovina je da predstavi privredna, naučna, kulturna, sportska i općenito ljudska postignuća Bosanaca i Hercegovaca u domovini i dijaspori, te da na taj način afirmira Ideju Bosne kao prostora slobode, ljubavi i vjerske raznolikosti koja je duboko ukorijenjena u bosanskome tlu.
Otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije za “dobre vijesti” iz Bosne i Hercegovine i o Bosni i Hercegovini i njenim ljudima.


KONTAKT