BOLJA NEGO ŠTO SE PRIČA...

Očekivani trijumf pulenki selektora Ljubičića

9

Za pulenke selektora Stevana Ljubičića nema predaha. Prije dva dana igrale su u Grčkoj i nanijele istoimenoj reprezentaciji prvi poraz u okviru grupe F za Evropsko prvenstvo naredne godine. Večeras su naše djevojke očekivano i bez poteškoća porazile Norvešku rezultatom 3:0, po setovima 25:8, 25:6, 25:14. Iako se meč igrao u Sarajevu, formalni domaćini bile su Norvežanke. U ovom meču selektor Ljubičić pružio je priliku svim igračicama. Sutra naše Zmajice igraju i posljednji meč za EP 2022. Isti je protivnik i mjesto odigravanja – Norveška, dvorana “Goran Čengić” u Sarajevu.

 


O nama

Namjera portala BoljaBosnaiHercegovina je da predstavi privredna, naučna, kulturna, sportska i općenito ljudska postignuća Bosanaca i Hercegovaca u domovini i dijaspori, te da na taj način afirmira Ideju Bosne kao prostora slobode, ljubavi i vjerske raznolikosti koja je duboko ukorijenjena u bosanskome tlu.
Otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije za “dobre vijesti” iz Bosne i Hercegovine i o Bosni i Hercegovini i njenim ljudima.


KONTAKT