BOLJA NEGO ŠTO SE PRIČA...

Još jedno finale šesnaestogodišnjeg čuda iz Mostara

4

Ubitačni tempo nastupa nije omeo našu najbolju plivačicu Lanu Pudar da se plasira u još jedno finale na evropskoj smotri najboljih plivačica i plivača u Rimu. Šesnaestogodišnja Pudar isplivala je drugo vrijeme u drugoj grupi 02.10.11. u disciplini 200 metara delfin. U konačnici, naša je sirena osvojila treće mjesto i u finalu će se boriti za medalju sa Zsuszanna Jakobos (Mađarska), Antonela Crispino (Italija), Keana Macinnes (Engleska), Helena Bach (Danska), Kathlen Stephens (Engleska), Ilaria Cusinato (Italija) i Ana Catarina Monteiro (Španija). Finale je na rasporedu sutra.


O nama

Namjera portala BoljaBosnaiHercegovina je da predstavi privredna, naučna, kulturna, sportska i općenito ljudska postignuća Bosanaca i Hercegovaca u domovini i dijaspori, te da na taj način afirmira Ideju Bosne kao prostora slobode, ljubavi i vjerske raznolikosti koja je duboko ukorijenjena u bosanskome tlu.
Otvoreni smo za sve prijedloge i sugestije za “dobre vijesti” iz Bosne i Hercegovine i o Bosni i Hercegovini i njenim ljudima.


KONTAKT